f
Kapcsolat

A forma és a funkció összeolvadása

Gondolkodásunk középpontjában a formatervezés iránti szenvedélyünk és a funkcionalitáshoz való ragaszkodás áll. Minden általunk alkotott fülke egy művészeti remekmű, amely növeli a hatékonyságot és könnyebbé teszi a munkát az irodában. Tudjon meg többet a Framery termékek alapötletéről tervezőink szemszögéből.

Dizájn filozófiánk

Nem ragaszkodunk hozzá, hogy mindig szembemenjünk az áramlattal, de azzal hogy a saját utunkat járjuk, másképp tudjuk szemlélni a világot, és olyan megfigyelésekre tehetünk szert, amelyeket más még nem vett észre. Így egyszerű és nagyszerű formákat hozunk létre. Ahelyett hogy versenytársainkat lessük, inkább a vevőink igényeire fókuszálunk - mivel foglalkoznak, hogyan dolgoznak és mi motiválja őket. Kizártnak tartjuk, hogy rossz kompromisszumokat kössünk. Fenntartható magas minőségű anyagokkal dolgozunk és folyamatosan szem előtt tartjuk a felhasználói élményt.


Samu Hällfors

EXECUTIVE VICE PRESIDENT, HEAD OF DESIGN
samu.hallfors@frameryacoustics.com

Az egyszerű dolgok megváltoztatják a világot

Amikor a barátnőm és én még diákok voltunk, vasárnaponként utaztunk vissza az iskolába. Édesanyám mindig csomagolt nekem egy ízletes narancsot útravalóul. A narancshéjak folyton lepotyogtak a földre, a narancs leve összemaszatolta az ingem. A barátnőmnek nem volt ilyen problémája, mert az ő anyukája a narancsot már előre bemetszve egy zacskóba tette neki. Készített mellé neki szalvétát is, hogy megtörölhesse a kezét. Így ő szépen megpucolta a narancsát, visszatette a narancshéjat a zacskóba a használt szalvétával együtt, és az egészet zacskóstul kidobta a szemetesbe. Ez az élmény meghatározó volt számomra, mert rájöttem, hogy a tervezéskor figyelembe kell venni a használat módját. A legegyszerűbb dolgokhoz is többféleképpen állhatunk: rumlit hagyva magunk mögött, vagy stílussal és könnyedséggel.


Pekka Toivola

PRODUCT DESIGNER
pekka.toivola@frameryacoustics.com