f
Kapcsolat

Egységben az erő

A Framery Q két ember számára is kényelmes és megfelelő munkakörnyezetet biztosít, legyen szó meetingekről, közös ötletelésről vagy fontos személyes beszélgetésekről.

Csak úgy mint a Framery O, a Framery Q is minden kényelmi felszerelést tartalmaz, de ezúttal két főre. Így ketten egyszerre is élvezhetik a zajmentes környezetet a nyugodt munkához. A Framery Q többféle berendezési opcióval is rendelhető, és bármilyen irodában különösebb munkálatok nélkül elhelyezhető.

Az ötleteket szem előtt tartva

A Framery Q csendes és kényelmes környezetet nyújt két fős meetingekhez és fontos beszélgetésekhez.

Okos innovációk

Állítható asztalok és világítás - csak néhány példa az Ön kényelmét és hatékonyságát szolgáló innovációkból.

Közös munka

Bárpult és bárszékek teszik ezt a variációt megfelelővé a rövid megbeszélésekhez. Az asztal kialakítása közös munkához vagy videókonferenciákhoz is kiváló. LED világítás, két konnektor, és még stílusos fogasok is várják.

Énidő

Néha saját szférára van szükség ahhoz, hogy hosszabb időn át nyugodtan dolgozhasson. Az asztal magassága elektromosan állítható, így gurulós székhez is könnyen optimalizálható, de akár állva is végezheti a munkáját. Állítható LED világítás és két konnektor biztosítja, hogy a fülkében töltött idő nemcsak kellemes de hatékony is legyen.

BettY kávézója

A BettY székek kényelmesek ötleteléshez, beszélgetésekhez vagy olvasáshoz. A kisasztal helyet ad a kávés bögréknek és apróbb kiegészítőknek. A plafonról lógó LED világítás kellemes hangulatot nyújt. Két konnektor is található a fülkében telefonok vagy laptopok töltéséhez.

Maggie meetingjei

A Maggie székek alacsony támlái számos pozícióba állíthatóak. Ez a variáció meetingekhez és ötletelésekhez is kiváló. A kisasztal is többféleképpen állítható - attól függően, hogy csak a kávésbögrék vagy laptopok kerülnek rá. LED világítás és két konnektor gondoskodik a fényről és az áramról.

A részletek mögött

Filozófia és alapgondolatok a Framery mögött